verloskundigen, Moerwijk, Vroondaal, Segbroek, Houtwijk, Rustenburg, Laakkwartier, Spoorwijk, Escamp, Transvaal, Schilderswijk, gezellig, beste verloskundige, verloskundige praktijk, echo, echo’s

Ineke

Ik ben Ineke Spijker, vanaf 1986 werkzaam als verloskundige. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven. Als verloskundige ben ik afgestudeerd in 1986, en ik vind het nog steeds een heel mooi beroep. Het is erg bijzonder om mee te maken dat er al vrouwen zijn die een baby krijgen bij TRIA, terwijl ik bij hun eigen geboorte ben geweest. Ook veel vrouwen uit dezelfde familie kom ik weer tegen als zussen of nichten of schoonzussen zwanger worden. Vanaf 1991 werk ik in Den Haag bij TRIA, ooit gestart door Mw. van Swaay.

Ik ben moeder van een dochter, Luca (1999). In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik wandel en fiets veel, het liefst op het strand of in de natuur, maar ik hou ook van de stad.

BIG-nummer: 59014847003

Karlijn

Ik ben Karlijn van Malenstein. Al als klein meisje wist ik al dat ik wilde werken in de zorg. Zo heb ik eerst de opleiding tot Verpleegkundige gevolgd en heb ik met veel plezier een paar jaar als verpleegkundige gewerkt. In 2005 ben ik afgestudeerd als Verloskundige aan de opleiding in Rotterdam. Sinds 1 januari 2006 werk ik bij de leukste praktijk van Den Haag, TRIA!

Zelf ben ik moeder van 2 jongens, Olivier (2009) en Jack (2011) en ben ik van beiden thuis bevallen onder begeleiding van mijn eigen collega’s. Wat een bijzondere ervaring. Daardoor besef ik mij des te meer dat ik het een voorrecht vind om het gehele traject van zwangerschap, bevalling en de nazorg te mogen begeleiden en een deel te mogen zijn van deze bijzondere gebeurtenis!

BIG-nummer: 19059695703

Erika

Mijn naam is Erika en ik ben geboren en getogen in Den Haag.
Sinds 2005 ben ik werkzaam als verloskundige en vanaf 2006 gecertificeerd voor het kinderwens spreekuur. In 2012 heb ik met succes de opleiding tot echoscopist afgerond en maak ik sindsdien echo’s in de praktijk. Jaren heb ik voor verschillende praktijken door heel Den Haag gewerkt en nu al vele jaren met veel plezier voor Tria.

Ik ben moeder van twee jongens, Ruben (2012) en Thomas (2016), die met hulp van mijn collega’s geboren zijn, waardoor ik alleen maar meer respect en verbintenis voel voor mijn collega’s. Ik kijk ernaar uit je tegen te komen voor een kinderwens advies, de zwangerschap, een echo, je bevalling of in het kraambed.

BIG-nummer: 19064000603

Denice

Ik ben Denice Franken- van den Berg, geboren in Haarlem en deels opgegroeid in Nederland en in New Jersey Amerika. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Amsterdam, afgestudeerd in 2014 en sindsdien werk ik met veel plezier bij TRIA verloskundigen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit beroep zo ontzettend leuk en interessant. In 2017 heb ik mijn opleiding tot echoscopiste afgerond en maak ik echo’s bij ons op de praktijk.

Ik woon samen met mijn man, drie kinderen Mees (2019), Finn (2020), Lise (2022) en hond in Den Haag, en hou naast mijn werk erg van reizen, skiën en lezen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie tijdens deze bijzondere periode te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek!

BIG-nummer: 29918630903

Danique

Ik ben Danique van Lobenstein. Ik ben zelf geboren en getogen in deze mooie stad achter de duinen; Den Haag. Ik vind het daarom extra leuk om ook in deze stad te werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schaatsen, naar festivals te gaan en af te spreken met vrienden.

Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Rotterdam en ben hierna meteen aan de slag gegaan bij TRIA verloskundigen in december 2021. Ik vind het heel mooi dat ik als verloskundige de zwangere en haar partner mag begeleiden vanaf de zwangerschap tot en met de kraamperiode en dat ik dit proces van dichtbij mee mag maken. Ik vind het heel bijzonder om bij de geboorte van nieuw leven te mogen zijn en ik krijg hier veel energie van. Ik kijk er daarom enorm naar uit om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere periode!

BIG-nummer: 29930358703

Luna

Assistente sinds 2023

Manuela

Assistente sinds 2020