Ineke

Ik ben Ineke Spijker, vanaf 1986 werkzaam als verloskundige. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven. Als verloskundige ben ik afgestudeerd in 1986, en ik vind het nog steeds een heel mooi beroep. Het is erg bijzonder om mee te maken dat er al vrouwen zijn die een baby krijgen bij TRIA, terwijl ik bij hun eigen geboorte ben geweest. Ook veel vrouwen uit dezelfde familie kom ik weer tegen als zussen of nichten of schoonzussen zwanger worden. Vanaf 1991 werk ik in Den Haag bij TRIA, ooit gestart door Mw. van Swaay.

Ik ben moeder van een dochter, Luca (1999). In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik wandel en fiets veel, het liefst op het strand of in de natuur, maar ik hou ook van de stad.

BIG-nummer: 59014847003

Karlijn

Ik ben Karlijn van Malenstein. Al als klein meisje wist ik al dat ik wilde werken in de zorg. Zo heb ik eerst de opleiding tot Verpleegkundige gevolgd en heb ik met veel plezier een paar jaar als verpleegkundige gewerkt. In 2005 ben ik afgestudeerd als Verloskundige aan de opleiding in Rotterdam. Sinds 1 januari 2006 werk ik bij de leukste praktijk van Den Haag, TRIA!

Zelf ben ik moeder van 2 jongens, Olivier (2009) en Jack (2011) en ben ik van beiden thuis bevallen onder begeleiding van mijn eigen collega’s. Wat een bijzondere ervaring. Daardoor besef ik mij des te meer dat ik het een voorrecht vind om het gehele traject van zwangerschap, bevalling en de nazorg te mogen begeleiden en een deel te mogen zijn van deze bijzondere gebeurtenis!

BIG-nummer: 19059695703

Karlijn

Anouk

Ik ben Anouk Spruit. Ik heb in Zuid Limburg mijn opleiding tot verloskundige gevolgd en voordat ik in Den Haag kwam werken heb ik vijf jaar een duo praktijk in Landgraaf gehad. Sinds 2006 werk ik in Den Haag, waar ik ook vandaan kom. Ik ben heel blij dat ik bij het team van TRIA hoor omdat ik denk dat wij elkaar goed aanvullen en omdat we allemaal met veel plezier en enthousiasme ons werk doen.

Ik ben moeder van een zoon (2002) en een dochter (2005) en ben mét of zonder hun heel graag buiten in de natuur in mijn vrije tijd om hard te lopen, te skiën of te wandelen.

BIG-nummer: 39050134503

Erika

Mijn naam is Erika en ik ben geboren en getogen in Den Haag.
Sinds 2005 ben ik werkzaam als verloskundige en vanaf 2006 gecertificeerd voor het kinderwens spreekuur. In 2012 heb ik met succes de opleiding tot echoscopist afgerond en maak ik sindsdien echo’s in de praktijk. Jaren heb ik voor verschillende praktijken door heel Den Haag gewerkt en nu al vele jaren met veel plezier voor Tria.

Ik ben moeder van twee jongens, Ruben (2012) en Thomas (2016), die met hulp van mijn collega’s geboren zijn, waardoor ik alleen maar meer respect en verbintenis voel voor mijn collega’s. Ik kijk ernaar uit je tegen te komen voor een kinderwens advies, de zwangerschap, een echo, je bevalling of in het kraambed.

BIG-nummer: 19064000603

Denice

Denice

Ik ben Denice Franken- van den Berg, geboren in Haarlem en deels opgegroeid in Nederland en in New Jersey Amerika. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Amsterdam, afgestudeerd in 2014 en sindsdien werk ik met veel plezier bij TRIA verloskundigen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit beroep zo ontzettend leuk en interessant. In 2017 heb ik mijn opleiding tot echoscopiste afgerond en maak ik echo’s bij ons op de praktijk.

Ik woon samen met mijn man en hond in Den Haag, en hou naast mijn werk erg van reizen, skiën en lezen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie tijdens deze bijzondere periode te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek!

BIG-nummer: 29918630903

Marloes

Mijn naam is Marloes van den Berg. Ik ben opgegroeid in een warm gezin in Wateringen, maar woon sinds 2016 in Den Haag. Hier woon ik met veel plezier. Ik geniet van de stad, het strand en kan uren wandelen door de prachtige duinen.

In Rotterdam heb ik de opleiding gevolgd , in januari 2019 ben ik afgestudeerd en sindsdien met veel plezier werkzaam bij TRIA. Mijn passie ligt voor de volle 100% in de verloskunde, geen dag is het zelfde. Dit maakt het werk ook zo bijzonder, met natuurlijk als kers op de taart, het begeleiden van een prachtige bevalling. Dit voelt voor mij elke keer weer echt als een cadeautje.

Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

BIG-nummer: 29925444703

Monica

Assistente sinds 2009
Monica

Manuela

Assistente sinds 2020

Tamara

Assistente sinds 2016, Centering Pregnancy-assistente, www.mama-ja.nl
Monica