De verloskundigen

De assistentes

Over de verloskundigenpraktijk in Den Haag

Tria Verloskundigen is dé verloskundigenpraktijk in Den Haag als je op zoek bent naar een warme, persoonlijke en professionele praktijk. Onze verloskundigen ondersteunen zwangeren en hun partner in Den Haag Moerwijk, Segbroek, Rustenburg, Houtwijk, Vroondaal, Laakkwartier, Spoorwijk, Escamp, Transvaal en de Schilderswijk.

Heb je vragen over de mogelijkheden bij Tria Verloskundigen? Neem gerust contact met ons op. Onze twee assistentes zijn bereikbaar voor al je vragen en denken graag met je mee. Ook beheren zij onze agenda en kun je dus direct telefonisch een afspraak inplannen.

Aanmelden Contact

Opleidingspraktijk Tria

Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Dat houdt in dat er in bepaalde periodes een student met ons meekijkt en werkt. Het kan dus zijn dat deze, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, je zwangerschap, bevalling en kraambed samen met ons begeleidt. Hierover word je geïnformeerd door ons. Wij begeleiden verder ook Huisartsen in opleiding en Gynaecologen in opleiding. Als je niet begeleid wilt worden door een student, kun je dit bij ons aangeven. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Zwangerenportaal

Wij zijn aangesloten bij het Zwangerenportaal. Hierdoor geven wij onze cliënten een extra service in de begeleiding tijdens de zwangerschap. Wij kunnen het dossier delen met u, afspraakherinneringen sturen en nog veel meer. Voor meer informatie, zie www.zwangerenportaal.nl.

Specialisaties Tria Verloskundigen

Wij bieden persoonlijke zwangerschapsbegeleiding op verschillende locaties in Den Haag. Je kunt bij ons terecht voor preconceptioneel advies (kinderwens), het maken van alle echo’s, bloedprikken, de bevalling en het kraambed tot 6 weken na de bevalling. Wij geven informatie op maat door onze ruime spreekuren, zowel overdag als ’s avonds. Hierin heb je de ruimte en tijd om al je vragen te stellen. Onze verloskundigen nemen veel tijd voor alle controles, luisteren goed naar jouw wensen en werken samen naar een goede uitkomst voor moeder, partner en kind.

Je kunt bij ons in de praktijk echo’s laten maken en een prenatale screening laten doen. Ook kun je zelf de plaats en manier van bevallen kiezen. Wij begeleiden bevallingen thuis, in het geboortehotel (HagaZiekenhuis) of in het HMC Westeinde ziekenhuis in bad, in bed of op de baarkruk. Wij zijn altijd bereikbaar voor dringende vragen, spoedsituaties en bevallingen. Voor niet-dringende vragen kunt u ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 16:00.

Tria Verloskundigen vecht voor de eerste lijn en gaat voor het behoud van de fysiologie met als resultaat een gezonde moeder en kind en gelukkige ouders. Wij werken continu aan de verbetering van de kwaliteit van zorg binnen onze verloskundigenpraktijk. Zo volgen we bijscholingen en hebben we contact met andere disciplines zoals huisartsen, tweedelijns verloskundigen, gynaecologen, kraambureaus, lactatiekundigen en apotheken, om de zorg rond de zwangerschap veilig en compleet te maken. Ook nemen wij actief deel aan het VSV Haga en HMC, participeren in de kring verloskundigen Den Haag (VZH) en zijn wij aangesloten bij de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Via deze beroepsorganisatie zijn de betalingsvoorwaarden en het klachten- en privacyreglement geregeld (www.knov.nl).