Dé verloskundige praktijk van Den Haag

TRIA-Verloskundigen is een gezellige verloskundige stadspraktijk die klaar staat voor zwangeren en hun partner in Moerwijk, Segbroek, Rustenburg, Houtwijk, Vroondaal, Laakkwartier, Spoorwijk, Escamp, Transvaal en de Schilderswijk.

Wij werken dichtbij de zwangere op verschillende locaties met vaste, enthousiaste en bekwame verloskundigen. Wij worden ondersteund door twee assistentes. Je hebt regelmatig contact met de assistentes. Zij beheren de agenda en zijn bereikbaar voor al je vragen.

Aanmelden Contact

Je kunt bij ons terecht voor preconceptioneel advies (kinderwens), zwangerschap, alle echo’s, bloedprikken, bevalling en kraambed tot 6 weken na de bevalling. Wij geven informatie op maat door onze ruime spreekuren, zowel overdag als ’s avonds, waarin je ruimte en tijd hebt om al je vragen te stellen. Wij nemen veel tijd voor alle controles, luisteren goed naar jouw wensen en werken samen naar een goede uitkomst voor moeder, partner en kind. Je kunt bij ons in de praktijk echo’s laten maken en prenatale screening laten doen en zelf de plaats en manier van bevallen kiezen. Wij begeleiden bevallingen thuis, in het geboortehotel (Haga) of in het HMC Westeinde ziekenhuis in bad, in bed of op de baarkruk. Wij zijn altijd bereikbaar voor dringende vragen, spoedsituaties en bevallingen. Voor niet-dringende vragen kunt u ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 16:00.
TRIA vecht voor de eerste lijn en gaat voor het behoud van de fysiologie met als resultaat een gezonde moeder en kind en gelukkige ouders. Wij werken continu aan de verbetering van de kwaliteit. We volgen bijscholingen, hebben contact met andere disciplines zoals huisartsen, tweedelijns verloskundigen, gynaecologen, kraambureaus , lactatiekundigen en apotheken, om de zorg rond de zwangerschap veilig en compleet te maken. Zo nemen wij actief deel aan het VSV Haga en HMC, participeren in de kring verloskundigen Den Haag (VZH) en wij zijn aangesloten bij de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Via deze beroepsorganisatie zijn de betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement geregeld (www.knov.nl).
Studenten
Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Dat houdt in dat er in bepaalde periodes een student met ons mee kijkt en werkt. Het kan dus zijn dat deze, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, je zwangerschap, bevalling en kraambed samen met ons begeleidt. Hierover word je geïnformeerd door ons. Wij begeleiden verder ook Huisartsen in opleiding en Gynaecologen in opleiding. Als je niet begeleidt wil worden door een student, geef het bij ons aan. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Zwangerenportaal
Wij zijn aangesloten bij het Zwangerenportaal. Hierdoor geven wij onze cliënten een extra service in de begeleiding tijdens de zwangerschap. Wij kunnen het dossier delen met u, afspraakherinneringen sturen en nog veel meer. Voor meer informatie, zie www.zwangerenportaal.nl.